Autor |
Wiadomość |
muskanislam33
|
|
איך לה& |
|
אין כדור כסף לגידול עסק.
הפעולות שאתה צריך לנקוט תלויות מאוד בגודל החברה שלך.
דברים שעובדים עבור סטארט-אפ בן שישה חודשים פשוט לא מתאימים למפעל עצום, ולהיפך.
במאמר האחרון שלי, דיברתי על מקסום צמיחה לעסקים באותו שלב רשימת מספרי טלפון נייד התחלה מוקדם , עם הכנסות חוזרות שנתיות (ARR) של עד $100,000.
עכשיו, אני אדבר על השלב הבא - חברות עם ARR של 100 אלף דולר עד מיליון דולר. יש לי ניסיון מעשי בהנעת צמיחה עבור כמה עסקים שמתאימים לתבנית הזו, כמו Mailshake ו- Right Inbox .
בשלב זה, ימי ההמולה שלך מאחוריך.
כבר נכנסת לכמה ערוצים שעובדים בשבילך. עכשיו זה על הפיכתם להרחבה, בניית כמה תהליכים ושכירת צוות, כי אם אתה מתכוון להרחיב את העסק שלך עוד יותר, אתה לא יכול לעשות הכל בעצמך. זה ההיפך ממדרוג.
שכור את איש המכירות הראשון שלך
הסתכל על החברה שלך או על המוצר שלך בתור משפך.
אתה צריך מבקרים לאתר שלך. אתה צריך לגרום למבקרים האלה לשלוח את הפרטים שלהם באמצעות טופס יצירת קשר, או להירשם להדגמת מוצר או ניסיון חינם. ברגע שהם נמצאים בתהליך ההרשמה, אתה צריך לגרום להם להמיר.
קיום פונקציית מכירות תעזור להעביר את הלקוחות הפוטנציאליים שלך במשפך זה. יש להם את רוחב הפס כדי לטפח לידים שעדיין לא מוכנים לקנות, וזה משהו שסביר להניח שאין לך כי אתה עסוק מדי בניהול העסק.
העסקת איש המכירות הראשון שלך היא צעד גדול במסע של כל עסק. וזו משימה שונה מאוד (בסופו של דבר) לשכור את איש המכירות העשירי שלך.
למצוא מישהו עם הדמות הנכונה זה סופר חשוב. אתה לא צריך מנהל מכירות בשלב זה - אתה צריך עושה. מישהו שהולך להיות פעיל ומסוגל לנקוט בפעולה, גם אם זה אומר לבנות תהליך חדש לגמרי או ליצור סליקים חדשים למכירות מאפס.
הם צריכים לקחת אחריות על כל מה שקשור למכירות כדי שתוכל להתמקד בתחומים אחרים של העסק.
שכור את איש השיווק הראשון שלך
אין לך זמן לבלות את כל היום בשיחות קרות על לקוחות פוטנציאליים. וגם אין לך זמן לטפל בכל השיווק בעצמך.
אתה צריך למצוא איש שיווק שיוכל לעשות זאת עבורך.
חוזק הליבה או מערך הכישורים שלהם צריכים להתאים לערוץ הליבה של העסק שלך. עם Mailshake, ערוץ הליבה שלנו הוא SEO ויצירת תוכן , אז זה סוג המשווק שיצאנו ושכרנו. מישהו עם ניסיון להרחיב את פעולת התוכן וקידום אתרים שלנו, כדי שאני כמייסד יכול ללכת ולחשוב על כמה ערוצים אחרים.
בנימה קשורה, אתה רוצה להבין את תמיכת הלקוחות בשלב זה.
יש ערך שיווקי לתמיכת לקוחות, מכיוון שכאשר אתה מדבר עם הלקוחות שלך, יש לך הזדמנות לייצר צמיחה מהחשבונות שלהם.
אולי אתה משיק תוכנית הפניות. או אולי תתחיל להניע אותם לעסוק יותר בתוכן שלך על ידי שיתוף מאמרים מועילים מהבלוג שלך. כך, אתה לא רק איזה מוצר שהם משלמים עליו - אתה מומחה אמיתי שמציע ערך אמיתי לעסק שלהם.
אחד הדברים שעבדו עבורנו בשלב מוקדם היה קישור למאמר האחרון או לסמינר המקוון שלנו מהחתימות הדוא"ל שלנו . זה סופר מדרגי והשפעה נמוכה, והוא קיבל חבורה של עיניים חדשות על התוכן שלנו.
_________________ buy phone number list |
|
Wto Gru 17, 2024 10:28 |
|
 |
Reklama
|
|
Wto Gru 17, 2024 10:28 |
|
 |
|